FLOP

Flop ofwel Flurk Leiding Op Pensioen bestaat uit oud leiding van Chiro Flurk Everberg. De Flop is een groep vrienden die na hun rijkelijke Chiro carrière 1 keer per maand samenkomt. Meestal tussen pot en pint bij cafetaria Rudy.
De voornaamste taak van de Flop is het ondersteunen van de Chiro werking, dit zowel op zondagen in de vorm van Technisch Leiding als bij de organisatie van de verschillende evenementen. Maar ook als helpende hand op het Winterrestaurant, Flurkse Feesten & Obstakelrun. Ook het dossier rond de nieuwe lokalen volgen we nauw gezet op. Zo kan al de verworven kennis doorgegeven worden en staat de kersverse leiding er niet alleen voor.

De Flop organiseert ook elk jaar de Warmste Gemeente, een actie die kadert in de goeddoelactie Music For Life van STUDIO BRUSSEL. Met onze Flop Caravan staan we in een van de vier deelgemeentes met van alles lekkers. Voor meer info over onze warmste Gemeente actie kan je hier terecht.

We hebben natuurlijk ook het Flop genot, dit zijn de verschillende activiteiten die georganiseerd worden ter amusement van de Flop . Zo gaan we 1 keer per jaar op Flop weekend, hebben we een Nieuwjaars/Kerst diner, Quizzen we samen enz… .

Het bestuur van de Flop

Voorzitter:  Wim Meulders (Mossi) & Bart Hernalsteen (Shaggy)

Penningmeester: Simon Van Cappellen

Secretaris: Jonas Flamaing