Music for Life

Music For Life

musicforlifeMusic For Life in het thema de Warmste Week is de goeddoel actie van Studio Brussel. Deze zal doorgaan tussen 18 en 24 december 2015. Voor het 3de jaar op rij mogen de mensen kiezen voor welke vzw ze een actie organiseren. Alle acties kan je hier terug vinden. Met de opbrengst van de actie kan je dan tijdens de Warmste Gemeente een plaat aanvragen. Wie wil kan ook een bezoekje brengen aan de presentatoren in de Schorre in Boom.

De Warmste Flandriencross

FlandrienOp zondag 29 november rijden vijf ex-wereldkampioenen veldrijden – Niels Albert, Bart Wellens, Danny De Bie, Paul Herygers en Erwin Vervecken – De Warmste Flandriencross in Hamme. De wielrenners duiken het veld in om geld in te zamelen ten voordele van Cardiac Research.

Op 29/11 wordt in Hamme de Kwadro Flandriencross gereden. Maar voor de profrenners het tegen elkaar opnemen, kruipen vijf ex-wereldkampioenen veldrijden nog eens op de crossfiets voor het goede doel. Tijdens De Warmste Flandriencross duiken Niels Albert, Bart Wellens, Danny De Bie, Paul Herygers en Erwin Vervecken voor een keer nog eens samen het veld in om geld in te zamelen voor vzw Cardiac Research, een van de goede doelen van Music for Life.

Vanaf 20 november kan je jouw pronostiek uitbrengen voor De Warmste Flandriencross door de naam van de wielrenner (voornaam + naam) die volgens jou zal winnen te sms’en naar 4342. Een sms kost 1 euro, maar die gaat integraal naar de vzw Cardiac Research. Wie een sms stuurt en de winnaar juist voorspelt, maakt bovendien kans op een professionele crossfiets.

Het Cardiac Research Fund is een Vlaamse vzw verbonden aan het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis van Aalst en werkt rond cardiologisch onderzoek bij jongvolwassenen met een hartfalen.