Warmste Gemeente

 

HAAL DE WARMSTE GEMEENTE CARAVAN IN 2017 NAAR JOUW GEMEENTE

warmste-gemeente-afficheVoor de Warmste Gemeente editie 2016 smijten we het over een heel andere boeg. Op woensdag 21 december van 18u tot 24u zal onze kerstcaravan zich optrekken aan het voetbalveld van Everberg (kwikstraat 31, 3078 Everberg). In de aanloop en tijdens de Warmst Gemeente, worden jullie uitgedaagd om proeven tegen elkaar te doen. Met als inzet de Warmste Gemeente 2017! Check onze THE BATTLE pagina en probeer jouw gemeente hoger in de ranking te zetten!

Op de dag zelf kunnen jullie komen genieten van onze overheerlijke zelfgemaakte soepen & BBQ burgers. Zeker reden om niet achter de kookpotten te kruipen. We schenken ook een reeks lekkere jenevers, Lupulus van ’t vat, warme en koude dranken en dit jaar kan je ook terecht aan onze CAVABAR! We zorgen ook voor de warmte tijdens deze koude dagen, er zullen gas vuurtjes genoeg aanwezig zijn om jullie te verwarmen. Dit samen met een gezellige babbel met vrienden & kennissen is dit het perfecte concept voor een top avond! Maar ook alle opbrengsten gaat naar het goede doel, het Dirkfonds!

Flop Caravan 2014

~ Warmste Gemeente 2014 ~

Editie 2013 – 2015

Elk jaar rond Kerstmis organiseert Studio Brussel haar goeddoel actie Music for Life de laatste jaren met als thema de Warmste Week. Voor het 4de jaar op rij organiseert ook de Flop een leuke actie voor het Dirkfonds. Bij onze eerste editie in 2013 verbouwden we een oude caravan tot een gezellige rijdende bar. We bezochten hiermee al de deelgemeentes van Kortenberg. We gingen op zoek naar de Warmste Gemeente van Groot Kortenberg. Het dorp dat het meest consumeerde (Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek & Kortenberg) werd uiteindelijk benoemd tot Warmste Gemeente. Ook in 2014 was iedereen welkom aan onze gezellige caravan, we stonden in Everberg op het dorpsplein, en ook toen sloeg Everberg erin om de 2de keer op rij de Warmste Gemeente te worden. In 2015 gingen jullie met zen allen op zoek naar onze geheime locatie, na heel wat speur en klikwerk, waren jullie massaal aanwezig op onze 3de editie! Dit resulteerde in een mooie opbrengst van € 1 600,00 !!!